MenuMenu

Menu weedendowe

Poniżej możesz pobrać wersję do druku:

JADŁOSPIS I

I ROSÓŁ Z MAKARONEM / FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z  MOZARELLĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE
KLUSKI ŚLĄSKIE

KOTLET DEWOLAJ
ŻEBERKO WP. W MIODOWEJ GLAZURZE
MEDALION PO HAWAJSKU
POLĘDWICZKA WP. W SOSIE GRZYBOWYM

KAPUSTA ZASMAŻANA / BURACZKI ZAMAŻANA – DO WYBORU 1 RODZAJ

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z MARCHWI Z JABŁKIEM


ZIMNE PRZEKĄSKI

PÓŁMISEK MIĘSNY / SCHAB PIECZONY, BOCZEK ROLOWANY, KARCZEK PIECZONY, PASZTET WP., ROLADKA Z SZYNKI W GALARECIE, GALARETKA PORCJOWANA, SZYNKA WĘDZONA, SALAMI, KABANOSY, POLĘDWICA DROBIOWA /

PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY / ROLADKAZ CUKINI, TORTILA FASZEROWANA – 2 RODZAJE, TARTALETKI Z PASTĄ SŁONECZNIKOWĄ. JAJKA FASZEROWANE, TARTINKI Z ŁOSOSIEM, KORECZKI NA MINI POMIDORKU /

GALARETKA PORCJOWANA WP.

ŚLEDZIE W OLEJU / ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ

SAŁATKA – DO WYBORU 2 RODZAJE

  • JARZYNOWA,
  • GRECKA,
  • NA MISKIE SAŁAT Z KURCZAKIEM,
  • BROKUŁOWAZ FETĄ,
  • ZIEMNIACZANA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM,
  • Z SELERA KONSERWOWEGO Z SZYNKĄ I ANANASEM,
  • GYROS

NUGETSY Z KURCZAKA Z SOSEM 1000 WYSP

CENA 80,00 ZŁ / OSOBA

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA
ZIMNE PRZEKĄSKI W NACZYNIACH JEDNORAZOWYCH
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ PRZYGOTOWANIA ZIMNYCH PRZEKĄSEK NA NACZYNIACH PORCELANOWYCH LUB PATEROWYCH – WYMAGANA KAUCJA ZWROTNA

 

JADŁOSPIS II

I ROSÓŁ Z MAKARONEM / FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z  MOZARELLĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE
KLUSKI ŚLĄSKIE

KOTLET DEWOLAJ
SCHAB DRWALA
UDKO FASZEROWANE W BOCZKU
ZRAZ WP. W SOSIE GRZYBOWYM

KAPUSTA ZASMAŻANA / BURACZKI ZAMAŻANA – DO WYBORU 1 RODZAJ

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY

II BARSZCZ CZERWONY

PIEROGI KRUCHO-DROŻDŻOWE Z FARSZEM KAPUŚCIANO MIĘSNYM LUB SZPINAKOWYM
KROKIETY Z PIECZARKAMI
PIEROGI Z MIĘSEM


ZIMNE PRZEKĄSKI

PÓŁMISEK MIĘSNY / SCHAB PIECZONY, BOCZEK ROLOWANY, KARCZEK PIECZONY, PASZTET WP., ROLADKA Z SZYNKI W GALARECIE, GALARETKA PORCJOWANA, SZYNKA WĘDZONA, SALAMI, KABANOSY, POLĘDWICA DROBIOWA /

PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY I / ROLADKAZ CUKINI, TORTILA FASZEROWANA – 2 RODZAJE, JAJKA FASZEROWANE, TARTINKI Z ŁOSOSIEM, KORECZKI NA MINI POMIDORKU, KORECZKI NA MELONIE /

PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY II / TORTILLA FASZEROWANA – 3 RODZAJE, TARTALETKI Z PIECZARKAMI, PASTA SŁONECZNIKOWA NA BAGIETCE, PALUCH Z BOCZKIEM I PIECZARKAMI, MINI TOST Z TUŃCZYKIEM /

GALARETKA PORCJOWANA WP.

ŚLEDZIE W OLEJU / ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ

SAŁATKA – DO WYBORU 2 RODZAJE

  • JARZYNOWA,
  • GRECKA,
  • NA MISKIE SAŁAT Z KURCZAKIEM,
  • BROKUŁOWAZ FETĄ,
  • ZIEMNIACZANA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM,
  • Z SELERA KONSERWOWEGO Z SZYNKĄ I ANANASEM,
  • GYROS

NUGETSY Z KURCZAKA Z SOSEM 1000 WYSP

CENA 100,00 ZŁ / OSOBA

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA
ZIMNE PRZEKĄSKI W NACZYNIACH JEDNORAZOWYCH
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ PRZYGOTOWANIA ZIMNYCH PRZEKĄSEK NA NACZYNIACH PORCELANOWYCH LUB PATEROWYCH – WYMAGANA KAUCJA ZWROTNA

 

JADŁOSPIS III

I ROSÓŁ Z MAKARONEM / FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z  MOZARELLĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE

KOTLET DEWOLAJ
ROLADKA CYGARO ZE SCHABU
UDKO FASZEROWANE W BOCZKU
MEDALION PO HAWAJSKU

KAPUSTA ZASMAŻANA / BUKIET WARZYW NA PARZE – DO WYBORU 1 RODZAJ

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z MARCHWI

II KLUSKI ŚLĄSKIE

POLĘDWICZKI WP. W SOSIE GRZYBOWYM
KOPERTA Z INDYKA W SOSIE MANGO
FILET Z KURCZAKA W CIEŚCIE FRANCUSKIM

BURACZKI ZASMAŻANE / MARCHEW BABY GLAZUROWANA – DO WYBORU 1 RODZAJ

SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY


ZIMNE PRZEKĄSKI

PÓŁMISEK MIĘSNY / SCHAB PIECZONY, BOCZEK ROLOWANY, KARCZEK PIECZONY, PASZTET WP., ROLADKA Z SZYNKI W GALARECIE, GALARETKA PORCJOWANA, SZYNKA WĘDZONA, SALAMI, KABANOSY, POLĘDWICA DROBIOWA /

PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY I / ROLADKAZ CUKINI, TORTILA FASZEROWANA – 2 RODZAJE, JAJKA FASZEROWANE, TARTINKI Z ŁOSOSIEM, KORECZKI NA MINI POMIDORKU, KORECZKI NA MELONIE /

PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY II / TORTILLA FASZEROWANA – 3 RODZAJE, TARTALETKI Z PIECZARKAMI, PASTA SŁONECZNIKOWA NA BAGIETCE, PALUCH Z BOCZKIEM I PIECZARKAMI, MINI TOST Z TUŃCZYKIEM /

GALARETKA PORCJOWANA WP.

ŚLEDZIE W OLEJU / ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ

SAŁATKA – DO WYBORU 2 RODZAJE

  • JARZYNOWA,
  • GRECKA,
  • NA MISKIE SAŁAT Z KURCZAKIEM,
  • BROKUŁOWAZ FETĄ,
  • ZIEMNIACZANA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM,
  • Z SELERA KONSERWOWEGO Z SZYNKĄ I ANANASEM,
  • GYROS


NUGETSY Z KURCZAKA Z SOSEM 1000 WYSP

CENA 120,00 ZŁ / OSOBA

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA
ZIMNE PRZEKĄSKI W NACZYNIACH JEDNORAZOWYCH
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ PRZYGOTOWANIA ZIMNYCH PRZEKĄSEK NA NACZYNIACH PORCELANOWYCH LUB PATEROWYCH – WYMAGANA KAUCJA ZWROTNA

 

JADŁOSPIS IV

I ROSÓŁ Z MAKARONEM / FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z  MOZARELLĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE

KOTLET DEWOLAJ
SCHAB PO SŁOWACKU
SZASZŁYK DROBIOWY
ŻEBERKO GLAZUROWANE

KAPUSTA ZASMAŻANA / BUKIET WARZYW NA PARZE – DO WYBORU 1 RODZAJ

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z MARCHWI

II KLUSKI ŚLĄSKIE

POLĘDWICZKI WP. W SOSIE GRZYBOWYM
ROLADKA SZPINAKOWA W BIAŁYM SOSIE
KARCZEK PO CYGAŃSKU

BURACZKI ZASMAŻANE / MARCHEW BABY GLAZUROWANA – DO WYBORU 1 RODZAJ

SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY

III BARSZCZ CZERWONY

    PIEROGI Z MIĘSEM
    PTYSIE Z PIECZARKAMI
    PIEROGI KRUCHO-DROŻDŻOWE Z FARSZEM SZPINAKOWYM LUB KAPUŚCIANO-MIĘSNYM

ZIMNE PRZEKĄSKI

PÓŁMISEK MIĘSNY / SCHAB PIECZONY, BOCZEK ROLOWANY, KARCZEK PIECZONY, PASZTET WP., ROLADKA Z SZYNKI W GALARECIE, GALARETKA PORCJOWANA, SZYNKA WĘDZONA, SALAMI, KABANOSY, POLĘDWICA DROBIOWA /

PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY I / ROLADKAZ CUKINI, TORTILA FASZEROWANA – 2 RODZAJE, JAJKA FASZEROWANE, TARTINKI Z ŁOSOSIEM, KORECZKI NA MINI POMIDORKU, KORECZKI NA MELONIE /

PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY II / TORTILLA FASZEROWANA – 3 RODZAJE, TARTALETKI Z PIECZARKAMI, PASTA SŁONECZNIKOWA NA BAGIETCE, PALUCH Z BOCZKIEM I PIECZARKAMI, MINI TOST Z TUŃCZYKIEM /

GALARETKA PORCJOWANA WP.

ŚLEDZIE W OLEJU / ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ

SAŁATKA – DO WYBORU 2 RODZAJE

  • JARZYNOWA,
  • GRECKA,
  • NA MISKIE SAŁAT Z KURCZAKIEM,
  • BROKUŁOWAZ FETĄ,
  • ZIEMNIACZANA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM,
  • Z SELERA KONSERWOWEGO Z SZYNKĄ I ANANASEM,
  • GYROS

NUGETSY Z KURCZAKA Z SOSEM 1000 WYSP

CENA 145,00 ZŁ / OSOBA

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA
ZIMNE PRZEKĄSKI W NACZYNIACH JEDNORAZOWYCH
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ PRZYGOTOWANIA ZIMNYCH PRZEKĄSEK NA NACZYNIACH PORCELANOWYCH LUB PATEROWYCH – WYMAGANA KAUCJA ZWROTNA

 

JADŁOSPIS V

I ROSÓŁ Z MAKARONEM / FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z  MOZARELLĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE

KOTLET DEWOLAJ
SHAB PO SŁOWACKU
SZASZŁYK DROBIOWY
ŻEBERKO GLAZUROWANE

KAPUSTA ZASMAŻANA / BUKIET WARZYW NA PARZE – DO WYBORU 1 RODZAJ

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z MARCHWI

II KLUSKI ŚLĄSKIE

POLĘDWICZKI WP. W SOSIE GRZYBOWYM
ROLADKA SZPINAKOWA W BIAŁYM SOSIE
KARCZEK PO CYGAŃSKU

BURACZKI ZASMAŻANE / MARCHEW BABY GLAZUROWANA – DO WYBORU 1 RODZAJ

SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY

III BARSZCZ CZERWONY

    PIEROGI Z MIĘSEM
    PTYSIE Z PIECZARKAMI
    PIEROGI KRUCHO-DROŻDŻOWE Z FARSZEM SZPINAKOWYM LUB KAPUŚCIANO-MIĘSNYM

IV ŻUREK Z JAJKIEM I BIAŁĄ KIEŁBASĄ

ZIMNE PRZEKĄSKI

PÓŁMISEK MIĘSNY / SCHAB PIECZONY, BOCZEK ROLOWANY, KARCZEK PIECZONY, PASZTET WP., ROLADKA Z SZYNKI W GALARECIE, GALARETKA PORCJOWANA, SZYNKA WĘDZONA, SALAMI, KABANOSY, POLĘDWICA DROBIOWA /

PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY I / ROLADKAZ CUKINI, TORTILA FASZEROWANA – 2 RODZAJE, JAJKA FASZEROWANE, TARTINKI Z ŁOSOSIEM, KORECZKI NA MINI POMIDORKU, KORECZKI NA MELONIE /

PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY II / TORTILLA FASZEROWANA – 3 RODZAJE, TARTALETKI Z PIECZARKAMI, PASTA SŁONECZNIKOWA NA BAGIETCE, PALUCH Z BOCZKIEM I PIECZARKAMI, MINI TOST Z TUŃCZYKIEM /

GALARETKA PORCJOWANA WP.

ŚLEDZIE W OLEJU / ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ

SAŁATKA – DO WYBORU 2 RODZAJE

  • JARZYNOWA,
  • GRECKA,
  • NA MISKIE SAŁAT Z KURCZAKIEM,
  • BROKUŁOWAZ FETĄ,
  • ZIEMNIACZANA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM,
  • Z SELERA KONSERWOWEGO Z SZYNKĄ I ANANASEM,
  • GYROS

NUGETSY Z KURCZAKA Z SOSEM 1000 WYSP

CENA 155,00 ZŁ / OSOBA

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA
ZIMNE PRZEKĄSKI W NACZYNIACH JEDNORAZOWYCH
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ PRZYGOTOWANIA ZIMNYCH PRZEKĄSEK NA NACZYNIACH PORCELANOWYCH LUB PATEROWYCH – WYMAGANA KAUCJA ZWROTNA

 

JADŁOSPIS VI

I ROSÓŁ Z MAKARONEM / FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z  MOZARELLĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE

KOTLET DEWOLAJ
KACZKA PIECZONA Z JABŁKAMI
ROLADKA Z POLĘDWICY WP.
ŁOSOŚ POD SZPINAKOWĄ PIERZYNKĄ

BURACZKI ZASMAŻANE / BUKIET WARZYW NA PARZE – DO WYBORU 1 RODZAJ

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z MARCHWI

II KLUSKI ŚLĄSKIE

POLIKI WOŁOWE W CZERWONYM WINIE
ZRAZ WP. W SOSIE GRZYBOWYM
ŻEBERKO WP. GLAZUROWANE

KAPUSTA ZASMAŻANA / MARCHEW BABY GLAZUROWANA – DO WYBORU 1 RODZAJ

SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z SELERA

III BARSZCZ CZERWONY

    PIEROGI Z GĘSINĄ
    KROKIETY Z MIĘSEM
    PIEROGI KRUCHO-DROŻDŻOWE Z FARSZEM SZPINAKOWYM LUB KAPUŚCIANO-MIĘSNYM
    FILET Z KURCZAKA W CIEŚCIE FRANCUSKIM


ZIMNE PRZEKĄSKI

PÓŁMISEK MIĘSNY / SCHAB PIECZONY, BOCZEK ROLOWANY, KARCZEK PIECZONY, PASZTET WP., ROLADKA Z SZYNKI W GALARECIE, GALARETKA PORCJOWANA, SZYNKA WĘDZONA, SALAMI, KABANOSY, POLĘDWICA DROBIOWA /

PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY I / ROLADKAZ CUKINI, TORTILA FASZEROWANA – 2 RODZAJE, JAJKA FASZEROWANE, TARTINKI Z ŁOSOSIEM, KORECZKI NA MINI POMIDORKU, KORECZKI NA MELONIE /

PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY II / TORTILLA FASZEROWANA – 3 RODZAJE, TARTALETKI Z PIECZARKAMI, PASTA SŁONECZNIKOWA NA BAGIETCE, PALUCH Z BOCZKIEM I PIECZARKAMI, MINI TOST Z TUŃCZYKIEM /

DESKA SERÓW

GALARETKA PORCJOWANA WP.

ŚLEDZIE W OLEJU / ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ

SAŁATKA – DO WYBORU 2 RODZAJE

  • JARZYNOWA,
  • GRECKA,
  • NA MISKIE SAŁAT Z KURCZAKIEM,
  • BROKUŁOWAZ FETĄ,
  • ZIEMNIACZANA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM,
  • Z SELERA KONSERWOWEGO Z SZYNKĄ I ANANASEM,
  • GYROS

NUGETSY Z KURCZAKA Z SOSEM 1000 WYSP

CENA
- I + II + III + zimna płyta – 165,00 zł / osoba
- I + II + zimna płyta – 155,00 zł / osoba
- I + III + zimna płyta – 140,00 zł / osoba

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA
ZIMNE PRZEKĄSKI W NACZYNIACH JEDNORAZOWYCH
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ PRZYGOTOWANIA ZIMNYCH PRZEKĄSEK NA NACZYNIACH PORCELANOWYCH LUB PATEROWYCH – WYMAGANA KAUCJA ZWROTNA

 

JADŁOSPIS VII

I ROSÓŁ Z MAKARONEM / FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z  MOZARELLĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE
KLUSKI ŚLĄSKIE

KOTLET DEWOLAJ
ŻEBERKO WP. W MIODOWEJ GLAZURZE
MEDALION PO HAWAJSKU
POLĘDWICZKA WP. W SOSIE GRZYBOWYM

KAPUSTA ZASMAŻANA / BURACZKI ZAMAŻANA – DO WYBORU 1 RODZAJ

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z MARCHWI Z JABŁKIEM

CENA 45,00 ZŁ / OSOBA

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA