Menu weedendowe
Poniżej możesz pobrać wersję do druku:
- Jadłospis I - pobierz
- Jadłospis II - pobierz
- Jadłospis III - pobierz
- Jadłospis IV - pobierz
- Jadłospis V - pobierz
- Jadłospis VI - pobierz
- Jadłospis VII - pobierz
JADŁOSPIS I
I ROSÓŁ Z MAKARONEM / FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z MOZARELLĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE
KLUSKI ŚLĄSKIE
KOTLET DEWOLAJ
ŻEBERKO WP. W MIODOWEJ GLAZURZE
MEDALION PO HAWAJSKU
POLĘDWICZKA WP. W SOSIE GRZYBOWYM
KAPUSTA ZASMAŻANA / BURACZKI ZAMAŻANA – DO WYBORU 1 RODZAJ
SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z MARCHWI Z JABŁKIEM
ZIMNE PRZEKĄSKI
PÓŁMISEK MIĘSNY / SCHAB PIECZONY, BOCZEK ROLOWANY, KARCZEK PIECZONY, PASZTET WP., ROLADKA Z SZYNKI W GALARECIE, GALARETKA PORCJOWANA, SZYNKA WĘDZONA, SALAMI, KABANOSY, POLĘDWICA DROBIOWA /
PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY / ROLADKAZ CUKINI, TORTILA FASZEROWANA – 2 RODZAJE, TARTALETKI Z PASTĄ SŁONECZNIKOWĄ. JAJKA FASZEROWANE, TARTINKI Z ŁOSOSIEM, KORECZKI NA MINI POMIDORKU /
GALARETKA PORCJOWANA WP.
ŚLEDZIE W OLEJU / ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
SAŁATKA – DO WYBORU 2 RODZAJE
- JARZYNOWA,
- GRECKA,
- NA MISKIE SAŁAT Z KURCZAKIEM,
- BROKUŁOWAZ FETĄ,
- ZIEMNIACZANA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM,
- Z SELERA KONSERWOWEGO Z SZYNKĄ I ANANASEM,
- GYROS
NUGETSY Z KURCZAKA Z SOSEM 1000 WYSP
CENA 80,00 ZŁ / OSOBA
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA
ZIMNE PRZEKĄSKI W NACZYNIACH JEDNORAZOWYCH
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ PRZYGOTOWANIA ZIMNYCH PRZEKĄSEK NA NACZYNIACH PORCELANOWYCH LUB PATEROWYCH – WYMAGANA KAUCJA ZWROTNA
JADŁOSPIS II
I ROSÓŁ Z MAKARONEM / FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z MOZARELLĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE
KLUSKI ŚLĄSKIE
KOTLET DEWOLAJ
SCHAB DRWALA
UDKO FASZEROWANE W BOCZKU
ZRAZ WP. W SOSIE GRZYBOWYM
KAPUSTA ZASMAŻANA / BURACZKI ZAMAŻANA – DO WYBORU 1 RODZAJ
SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY
II BARSZCZ CZERWONY
PIEROGI KRUCHO-DROŻDŻOWE Z FARSZEM KAPUŚCIANO MIĘSNYM LUB SZPINAKOWYM
KROKIETY Z PIECZARKAMI
PIEROGI Z MIĘSEM
ZIMNE PRZEKĄSKI
PÓŁMISEK MIĘSNY / SCHAB PIECZONY, BOCZEK ROLOWANY, KARCZEK PIECZONY, PASZTET WP., ROLADKA Z SZYNKI W GALARECIE, GALARETKA PORCJOWANA, SZYNKA WĘDZONA, SALAMI, KABANOSY, POLĘDWICA DROBIOWA /
PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY I / ROLADKAZ CUKINI, TORTILA FASZEROWANA – 2 RODZAJE, JAJKA FASZEROWANE, TARTINKI Z ŁOSOSIEM, KORECZKI NA MINI POMIDORKU, KORECZKI NA MELONIE /
PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY II / TORTILLA FASZEROWANA – 3 RODZAJE, TARTALETKI Z PIECZARKAMI, PASTA SŁONECZNIKOWA NA BAGIETCE, PALUCH Z BOCZKIEM I PIECZARKAMI, MINI TOST Z TUŃCZYKIEM /
GALARETKA PORCJOWANA WP.
ŚLEDZIE W OLEJU / ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
SAŁATKA – DO WYBORU 2 RODZAJE
- JARZYNOWA,
- GRECKA,
- NA MISKIE SAŁAT Z KURCZAKIEM,
- BROKUŁOWAZ FETĄ,
- ZIEMNIACZANA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM,
- Z SELERA KONSERWOWEGO Z SZYNKĄ I ANANASEM,
- GYROS
NUGETSY Z KURCZAKA Z SOSEM 1000 WYSP
CENA 100,00 ZŁ / OSOBA
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA
ZIMNE PRZEKĄSKI W NACZYNIACH JEDNORAZOWYCH
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ PRZYGOTOWANIA ZIMNYCH PRZEKĄSEK NA NACZYNIACH PORCELANOWYCH LUB PATEROWYCH – WYMAGANA KAUCJA ZWROTNA
JADŁOSPIS III
I ROSÓŁ Z MAKARONEM / FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z MOZARELLĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE
KOTLET DEWOLAJ
ROLADKA CYGARO ZE SCHABU
UDKO FASZEROWANE W BOCZKU
MEDALION PO HAWAJSKU
KAPUSTA ZASMAŻANA / BUKIET WARZYW NA PARZE – DO WYBORU 1 RODZAJ
SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z MARCHWI
II KLUSKI ŚLĄSKIE
POLĘDWICZKI WP. W SOSIE GRZYBOWYM
KOPERTA Z INDYKA W SOSIE MANGO
FILET Z KURCZAKA W CIEŚCIE FRANCUSKIM
BURACZKI ZASMAŻANE / MARCHEW BABY GLAZUROWANA – DO WYBORU 1 RODZAJ
SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY
ZIMNE PRZEKĄSKI
PÓŁMISEK MIĘSNY / SCHAB PIECZONY, BOCZEK ROLOWANY, KARCZEK PIECZONY, PASZTET WP., ROLADKA Z SZYNKI W GALARECIE, GALARETKA PORCJOWANA, SZYNKA WĘDZONA, SALAMI, KABANOSY, POLĘDWICA DROBIOWA /
PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY I / ROLADKAZ CUKINI, TORTILA FASZEROWANA – 2 RODZAJE, JAJKA FASZEROWANE, TARTINKI Z ŁOSOSIEM, KORECZKI NA MINI POMIDORKU, KORECZKI NA MELONIE /
PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY II / TORTILLA FASZEROWANA – 3 RODZAJE, TARTALETKI Z PIECZARKAMI, PASTA SŁONECZNIKOWA NA BAGIETCE, PALUCH Z BOCZKIEM I PIECZARKAMI, MINI TOST Z TUŃCZYKIEM /
GALARETKA PORCJOWANA WP.
ŚLEDZIE W OLEJU / ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
SAŁATKA – DO WYBORU 2 RODZAJE
- JARZYNOWA,
- GRECKA,
- NA MISKIE SAŁAT Z KURCZAKIEM,
- BROKUŁOWAZ FETĄ,
- ZIEMNIACZANA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM,
- Z SELERA KONSERWOWEGO Z SZYNKĄ I ANANASEM,
- GYROS
NUGETSY Z KURCZAKA Z SOSEM 1000 WYSP
CENA 120,00 ZŁ / OSOBA
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA
ZIMNE PRZEKĄSKI W NACZYNIACH JEDNORAZOWYCH
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ PRZYGOTOWANIA ZIMNYCH PRZEKĄSEK NA NACZYNIACH PORCELANOWYCH LUB PATEROWYCH – WYMAGANA KAUCJA ZWROTNA
JADŁOSPIS IV
I ROSÓŁ Z MAKARONEM / FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z MOZARELLĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE
KOTLET DEWOLAJ
SCHAB PO SŁOWACKU
SZASZŁYK DROBIOWY
ŻEBERKO GLAZUROWANE
KAPUSTA ZASMAŻANA / BUKIET WARZYW NA PARZE – DO WYBORU 1 RODZAJ
SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z MARCHWI
II KLUSKI ŚLĄSKIE
POLĘDWICZKI WP. W SOSIE GRZYBOWYM
ROLADKA SZPINAKOWA W BIAŁYM SOSIE
KARCZEK PO CYGAŃSKU
BURACZKI ZASMAŻANE / MARCHEW BABY GLAZUROWANA – DO WYBORU 1 RODZAJ
SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY
III BARSZCZ CZERWONY
PIEROGI Z MIĘSEM
PTYSIE Z PIECZARKAMI
PIEROGI KRUCHO-DROŻDŻOWE Z FARSZEM SZPINAKOWYM LUB KAPUŚCIANO-MIĘSNYM
ZIMNE PRZEKĄSKI
PÓŁMISEK MIĘSNY / SCHAB PIECZONY, BOCZEK ROLOWANY, KARCZEK PIECZONY, PASZTET WP., ROLADKA Z SZYNKI W GALARECIE, GALARETKA PORCJOWANA, SZYNKA WĘDZONA, SALAMI, KABANOSY, POLĘDWICA DROBIOWA /
PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY I / ROLADKAZ CUKINI, TORTILA FASZEROWANA – 2 RODZAJE, JAJKA FASZEROWANE, TARTINKI Z ŁOSOSIEM, KORECZKI NA MINI POMIDORKU, KORECZKI NA MELONIE /
PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY II / TORTILLA FASZEROWANA – 3 RODZAJE, TARTALETKI Z PIECZARKAMI, PASTA SŁONECZNIKOWA NA BAGIETCE, PALUCH Z BOCZKIEM I PIECZARKAMI, MINI TOST Z TUŃCZYKIEM /
GALARETKA PORCJOWANA WP.
ŚLEDZIE W OLEJU / ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
SAŁATKA – DO WYBORU 2 RODZAJE
- JARZYNOWA,
- GRECKA,
- NA MISKIE SAŁAT Z KURCZAKIEM,
- BROKUŁOWAZ FETĄ,
- ZIEMNIACZANA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM,
- Z SELERA KONSERWOWEGO Z SZYNKĄ I ANANASEM,
- GYROS
NUGETSY Z KURCZAKA Z SOSEM 1000 WYSP
CENA 145,00 ZŁ / OSOBA
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA
ZIMNE PRZEKĄSKI W NACZYNIACH JEDNORAZOWYCH
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ PRZYGOTOWANIA ZIMNYCH PRZEKĄSEK NA NACZYNIACH PORCELANOWYCH LUB PATEROWYCH – WYMAGANA KAUCJA ZWROTNA
JADŁOSPIS V
I ROSÓŁ Z MAKARONEM / FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z MOZARELLĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE
KOTLET DEWOLAJ
SHAB PO SŁOWACKU
SZASZŁYK DROBIOWY
ŻEBERKO GLAZUROWANE
KAPUSTA ZASMAŻANA / BUKIET WARZYW NA PARZE – DO WYBORU 1 RODZAJ
SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z MARCHWI
II KLUSKI ŚLĄSKIE
POLĘDWICZKI WP. W SOSIE GRZYBOWYM
ROLADKA SZPINAKOWA W BIAŁYM SOSIE
KARCZEK PO CYGAŃSKU
BURACZKI ZASMAŻANE / MARCHEW BABY GLAZUROWANA – DO WYBORU 1 RODZAJ
SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY
III BARSZCZ CZERWONY
PIEROGI Z MIĘSEM
PTYSIE Z PIECZARKAMI
PIEROGI KRUCHO-DROŻDŻOWE Z FARSZEM SZPINAKOWYM LUB KAPUŚCIANO-MIĘSNYM
IV ŻUREK Z JAJKIEM I BIAŁĄ KIEŁBASĄ
ZIMNE PRZEKĄSKI
PÓŁMISEK MIĘSNY / SCHAB PIECZONY, BOCZEK ROLOWANY, KARCZEK PIECZONY, PASZTET WP., ROLADKA Z SZYNKI W GALARECIE, GALARETKA PORCJOWANA, SZYNKA WĘDZONA, SALAMI, KABANOSY, POLĘDWICA DROBIOWA /
PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY I / ROLADKAZ CUKINI, TORTILA FASZEROWANA – 2 RODZAJE, JAJKA FASZEROWANE, TARTINKI Z ŁOSOSIEM, KORECZKI NA MINI POMIDORKU, KORECZKI NA MELONIE /
PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY II / TORTILLA FASZEROWANA – 3 RODZAJE, TARTALETKI Z PIECZARKAMI, PASTA SŁONECZNIKOWA NA BAGIETCE, PALUCH Z BOCZKIEM I PIECZARKAMI, MINI TOST Z TUŃCZYKIEM /
GALARETKA PORCJOWANA WP.
ŚLEDZIE W OLEJU / ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
SAŁATKA – DO WYBORU 2 RODZAJE
- JARZYNOWA,
- GRECKA,
- NA MISKIE SAŁAT Z KURCZAKIEM,
- BROKUŁOWAZ FETĄ,
- ZIEMNIACZANA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM,
- Z SELERA KONSERWOWEGO Z SZYNKĄ I ANANASEM,
- GYROS
NUGETSY Z KURCZAKA Z SOSEM 1000 WYSP
CENA 155,00 ZŁ / OSOBA
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA
ZIMNE PRZEKĄSKI W NACZYNIACH JEDNORAZOWYCH
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ PRZYGOTOWANIA ZIMNYCH PRZEKĄSEK NA NACZYNIACH PORCELANOWYCH LUB PATEROWYCH – WYMAGANA KAUCJA ZWROTNA
JADŁOSPIS VI
I ROSÓŁ Z MAKARONEM / FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z MOZARELLĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE
KOTLET DEWOLAJ
KACZKA PIECZONA Z JABŁKAMI
ROLADKA Z POLĘDWICY WP.
ŁOSOŚ POD SZPINAKOWĄ PIERZYNKĄ
BURACZKI ZASMAŻANE / BUKIET WARZYW NA PARZE – DO WYBORU 1 RODZAJ
SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z MARCHWI
II KLUSKI ŚLĄSKIE
POLIKI WOŁOWE W CZERWONYM WINIE
ZRAZ WP. W SOSIE GRZYBOWYM
ŻEBERKO WP. GLAZUROWANE
KAPUSTA ZASMAŻANA / MARCHEW BABY GLAZUROWANA – DO WYBORU 1 RODZAJ
SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z SELERA
III BARSZCZ CZERWONY
PIEROGI Z GĘSINĄ
KROKIETY Z MIĘSEM
PIEROGI KRUCHO-DROŻDŻOWE Z FARSZEM SZPINAKOWYM LUB KAPUŚCIANO-MIĘSNYM
FILET Z KURCZAKA W CIEŚCIE FRANCUSKIM
ZIMNE PRZEKĄSKI
PÓŁMISEK MIĘSNY / SCHAB PIECZONY, BOCZEK ROLOWANY, KARCZEK PIECZONY, PASZTET WP., ROLADKA Z SZYNKI W GALARECIE, GALARETKA PORCJOWANA, SZYNKA WĘDZONA, SALAMI, KABANOSY, POLĘDWICA DROBIOWA /
PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY I / ROLADKAZ CUKINI, TORTILA FASZEROWANA – 2 RODZAJE, JAJKA FASZEROWANE, TARTINKI Z ŁOSOSIEM, KORECZKI NA MINI POMIDORKU, KORECZKI NA MELONIE /
PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY II / TORTILLA FASZEROWANA – 3 RODZAJE, TARTALETKI Z PIECZARKAMI, PASTA SŁONECZNIKOWA NA BAGIETCE, PALUCH Z BOCZKIEM I PIECZARKAMI, MINI TOST Z TUŃCZYKIEM /
DESKA SERÓW
GALARETKA PORCJOWANA WP.
ŚLEDZIE W OLEJU / ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
SAŁATKA – DO WYBORU 2 RODZAJE
- JARZYNOWA,
- GRECKA,
- NA MISKIE SAŁAT Z KURCZAKIEM,
- BROKUŁOWAZ FETĄ,
- ZIEMNIACZANA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM,
- Z SELERA KONSERWOWEGO Z SZYNKĄ I ANANASEM,
- GYROS
NUGETSY Z KURCZAKA Z SOSEM 1000 WYSP
CENA
- I + II + III + zimna płyta – 165,00 zł / osoba
- I + II + zimna płyta – 155,00 zł / osoba
- I + III + zimna płyta – 140,00 zł / osoba
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA
ZIMNE PRZEKĄSKI W NACZYNIACH JEDNORAZOWYCH
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ PRZYGOTOWANIA ZIMNYCH PRZEKĄSEK NA NACZYNIACH PORCELANOWYCH LUB PATEROWYCH – WYMAGANA KAUCJA ZWROTNA
JADŁOSPIS VII
I ROSÓŁ Z MAKARONEM / FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z MOZARELLĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE
KLUSKI ŚLĄSKIE
KOTLET DEWOLAJ
ŻEBERKO WP. W MIODOWEJ GLAZURZE
MEDALION PO HAWAJSKU
POLĘDWICZKA WP. W SOSIE GRZYBOWYM
KAPUSTA ZASMAŻANA / BURACZKI ZAMAŻANA – DO WYBORU 1 RODZAJ
SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z MARCHWI Z JABŁKIEM
CENA 45,00 ZŁ / OSOBA
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA