Catering Wielkanoc sniadanie
Catering - Wielkanoc - śniadania - wersja do druku
ŻUREK Z JAJKIEM I BIAŁĄ KIEŁBASĄ – / 300ML + 1 SZT. + 100 G /
PÓŁMISEK JAJ GARNIROWANYCH – FASZEROWANE PIECZARKAMI, PASTĄ TUŃCZYKOWĄ, SZPINAKIEM, SUSZONYMI POMIDORAMI, PASTĄ Z WĘDZONEGO ŁOSOSIA /
PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH, ROLAD I PASZTETÓW / SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ, GALANTYNA Z KACZKI, SCHAB Z MUSEM CHRZANOWYM, PASZTET Z KRÓLIKA, PASZTE Z ŻURAWINĄ, POLĘDWICZKA WP. W ZIOŁACH PIECZONA, KARCZEK PIECZONY/
PÓŁMISEK WĘDLIN I SERÓW
PÓŁMISEK KORECZKÓW I TORTILLI / ROLL-ON Z KIEŁKAMI; ROLADKA Z CUKINI; KORECZEK – MELON, MINI MOZARELLA, SZYNKA SZWARZWALDZKA; KORECZEK – ROLADKA Z SZYNKI NA MINI POMIDORKU Z ZIELONĄ OLIWKĄ, ŁYŻECZKA Z MUSEM CHRZANOWYM I KREWETKĄ, TORTILLA FASZEROWANA – 2 RODZAJE, CHRUPIĄCY KOSZYCZEK Z PASTĄ SŁONECZNIKOWĄ /
ŚLEDZIE W OLEJU
ROLADA SZPINAKOWA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM
SAŁATKA WIOSENNA
SAŁATKA NA MIKSIE SAŁAT Z KURCZAKIEM
CENA 85,00 ZŁ / OSOBA
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA
ZIMNE PRZEKĄSKI W NACZYNIACH JEDNORAZOWYCH