Catering Wielkanoc II
Catering - Wielkanoc II - wersja do druku
I FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z MOZARELLĄ / ZUPA – KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z EMUSLJĄ PIETRUSZKOWĄ I CHIPSEM Z SZYNKI / ŻUREK Z JAJKIEM I BIAŁĄ KIEŁBASĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE
KLUSKI ŚLĄSKIE
KOTLET DEWOLAJ
KACZKA PIECZONA Z JABŁKAMI
SAKIEWKA Z FILETA Z GARSZEM BROKUŁOWYM
POLĘDWICZKI WP. W SOSIE GRZYBOWYM
KAPUSTA MŁODA GOTOWANA / BUKIET WARZYW NA PARZE – DO WYBORU 1 RODZAJ
SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z MARCHWI
II BARSZCZ CZERWONY
PIEROGI Z MIĘSEM
KROKIETY Z KAPUSTĄ I PIECZARKAMI
PTYSIE Z PIECZARKAMI
ZIMNE PRZEKĄSKI
PÓŁMISEK MIĘSNY / SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ, BOCZEK ROLOWANY, SCHAB Z MUSEM CHRZANOWYM, KARCZEK PIECZONY, PASZTET WP., ROLADKA Z SZYNKI W GALARECIE, SZYNKA WĘDZONA, SALAMI, KABANOSY, POLĘDWICA DROBIOWA /
PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY / ROLADA SZPINAKOWA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM, CHRUPIĄCY KOSZYCZEK Z PASTĄ SŁONECZNIKOWĄ, TARTALETKA Z MUSEM ZIOŁOWYM I SALAMI, JAJKA FASZEROWANE, TARTINKI Z ŁOSOSIEM, KORECZKI NA MINI POMIDORKU Z MINI MOZARELLĄ I CHORIZO, KORECZKI NA MELONIE, ŁYŻECZKA Z MUSEM CYTRYNOWYM I KREWETKĄ/
PÓŁMISEK PARTY / TORTILLA FASZEROWANA – 3 RODZAJE, MINI HAMBURGERKI, MINI CROISSANT, KRĄŻKI CEBULOWE, ŚLIMACZKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO, PALUCH Z CIASTA KRUCHO-DROŻDŻOWEGO Z BOCZKIEM
I POMIDORAMI, SOS CZOSNKOWY /
GALARETKA PORCJOWANA WP.
ŚLEDZIE W OLEJU / ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
SAŁATKA – DO WYBORU 2 RODZAJE
- JARZYNOWA,
- GRECKA,
- NA MISKIE SAŁAT Z KURCZAKIEM,
- BROKUŁOWAZ FETĄ,
- ZIEMNIACZANA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM,
- Z SELERA KONSERWOWEGO Z SZYNKĄ I ANANASEM,
- GYROS
NUGETSY Z KURCZAKA Z SOSEM 1000 WYSP
CENA 120,00 ZŁ / OSOBA
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA
ZIMNE PRZEKĄSKI W NACZYNIACH JEDNORAZOWYCH