MenuMenu

Catering Wielkanoc II

Catering - Wielkanoc II - wersja do druku

 

I FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z  MOZARELLĄ / ZUPA – KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z EMUSLJĄ PIETRUSZKOWĄ I CHIPSEM Z SZYNKI / ŻUREK Z JAJKIEM I BIAŁĄ KIEŁBASĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE
KLUSKI ŚLĄSKIE

KOTLET DEWOLAJ
KACZKA PIECZONA Z JABŁKAMI
SAKIEWKA Z FILETA Z GARSZEM BROKUŁOWYM
POLĘDWICZKI WP. W SOSIE GRZYBOWYM

KAPUSTA MŁODA GOTOWANA / BUKIET WARZYW NA PARZE – DO WYBORU 1 RODZAJ

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z MARCHWI

II BARSZCZ CZERWONY

PIEROGI Z MIĘSEM
KROKIETY Z KAPUSTĄ I PIECZARKAMI
PTYSIE Z PIECZARKAMI


ZIMNE PRZEKĄSKI

PÓŁMISEK MIĘSNY / SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ, BOCZEK ROLOWANY, SCHAB Z MUSEM CHRZANOWYM, KARCZEK PIECZONY, PASZTET WP., ROLADKA Z SZYNKI W GALARECIE, SZYNKA WĘDZONA, SALAMI, KABANOSY, POLĘDWICA DROBIOWA /

PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY  / ROLADA SZPINAKOWA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM, CHRUPIĄCY KOSZYCZEK Z PASTĄ SŁONECZNIKOWĄ, TARTALETKA Z MUSEM ZIOŁOWYM I SALAMI,  JAJKA FASZEROWANE, TARTINKI Z ŁOSOSIEM, KORECZKI NA MINI POMIDORKU Z MINI MOZARELLĄ I CHORIZO, KORECZKI NA MELONIE, ŁYŻECZKA Z MUSEM CYTRYNOWYM I KREWETKĄ/

PÓŁMISEK PARTY / TORTILLA FASZEROWANA – 3 RODZAJE, MINI HAMBURGERKI, MINI CROISSANT, KRĄŻKI CEBULOWE, ŚLIMACZKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO, PALUCH Z CIASTA KRUCHO-DROŻDŻOWEGO Z BOCZKIEM
I POMIDORAMI, SOS CZOSNKOWY /

GALARETKA PORCJOWANA WP.

ŚLEDZIE W OLEJU / ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ

SAŁATKA – DO WYBORU 2 RODZAJE

  • JARZYNOWA,
  • GRECKA,
  • NA MISKIE SAŁAT Z KURCZAKIEM,
  • BROKUŁOWAZ FETĄ,
  • ZIEMNIACZANA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM,
  • Z SELERA KONSERWOWEGO Z SZYNKĄ I ANANASEM,
  • GYROS

NUGETSY Z KURCZAKA Z SOSEM 1000 WYSP

CENA 120,00 ZŁ / OSOBA

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA
ZIMNE PRZEKĄSKI W NACZYNIACH JEDNORAZOWYCH