MenuMenu

Catering Wielkanoc I

Catering - Wielkanoc I - wersja do druku

 

I FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z  MOZARELLĄ / ZUPA – KREM  Z BIAŁYCH WARZYW Z EMULSJĄ PIETRUSZKOWĄ I CHIPSEM Z SZYNKI / ŻUREK Z JAJKIEM I BIAŁĄ KIEŁBASĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE
KLUSKI ŚLĄSKIE

KOTLET DEWOLAJ
ŻEBERKO WP. W MIODOWEJ GLAZURZE
UDKO FASZEROWANE W BOCZKU
POLĘDWICZKA WP. W SOSIE GRZYBOWYM

KAPUSTA ZASMAŻANA / BURACZKI ZAMAŻANA – DO WYBORU 1 RODZAJ

SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ Z ZIELONYM OGÓRKIEM
SURÓWKA Z MARCHWI Z JABŁKIEM


ZIMNE PRZEKĄSKI

PÓŁMISEK MIĘSNY / SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ, BOCZEK ROLOWANY, SCHAB Z MUSEM CHRZANOWYM, KARCZEK PIECZONY, PASZTET WP., ROLADKA Z SZYNKI W GALARECIE, SZYNKA WĘDZONA, SALAMI, KABANOSY, POLĘDWICA DROBIOWA /

PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY / TORTILA FASZEROWANA – 2 RODZAJE, CHRUPIĄCY KOSZYCZEK Z PASTĄ SŁONECZNIKOWĄ, TARTALETKA Z MUSEM ZIOŁOWYM I SALAMI,  JAJKA FASZEROWANE, TARTINKI Z ŁOSOSIEM, KORECZKI NA MINI POMIDORKU Z MINI MOZARELLĄ I CHORIZO, KORECZKI NA MELONIE /

GALARETKA PORCJOWANA WP.

ŚLEDZIE W OLEJU / ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ

SAŁATKA – DO WYBORU 2 RODZAJE

  • JARZYNOWA,
  • GRECKA,
  • NA MISKIE SAŁAT Z KURCZAKIEM,
  • BROKUŁOWAZ FETĄ,
  • ZIEMNIACZANA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM,
  • Z SELERA KONSERWOWEGO Z SZYNKĄ I ANANASEM,
  • GYROS

NUGETSY Z KURCZAKA Z SOSEM 1000 WYSP

CENA 90,00 ZŁ / OSOBA

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA
ZIMNE PRZEKĄSKI W NACZYNIACH JEDNORAZOWYCH