Catering Wielkanoc I
Catering - Wielkanoc I - wersja do druku
I FLAKI / GULASZOWA / ZUPA – KREM Z POMIDORÓW Z MOZARELLĄ / ZUPA – KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z EMULSJĄ PIETRUSZKOWĄ I CHIPSEM Z SZYNKI / ŻUREK Z JAJKIEM I BIAŁĄ KIEŁBASĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE
KLUSKI ŚLĄSKIE
KOTLET DEWOLAJ
ŻEBERKO WP. W MIODOWEJ GLAZURZE
UDKO FASZEROWANE W BOCZKU
POLĘDWICZKA WP. W SOSIE GRZYBOWYM
KAPUSTA ZASMAŻANA / BURACZKI ZAMAŻANA – DO WYBORU 1 RODZAJ
SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ Z ZIELONYM OGÓRKIEM
SURÓWKA Z MARCHWI Z JABŁKIEM
ZIMNE PRZEKĄSKI
PÓŁMISEK MIĘSNY / SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ, BOCZEK ROLOWANY, SCHAB Z MUSEM CHRZANOWYM, KARCZEK PIECZONY, PASZTET WP., ROLADKA Z SZYNKI W GALARECIE, SZYNKA WĘDZONA, SALAMI, KABANOSY, POLĘDWICA DROBIOWA /
PÓŁMISEK PRZEKĄSKOWY / TORTILA FASZEROWANA – 2 RODZAJE, CHRUPIĄCY KOSZYCZEK Z PASTĄ SŁONECZNIKOWĄ, TARTALETKA Z MUSEM ZIOŁOWYM I SALAMI, JAJKA FASZEROWANE, TARTINKI Z ŁOSOSIEM, KORECZKI NA MINI POMIDORKU Z MINI MOZARELLĄ I CHORIZO, KORECZKI NA MELONIE /
GALARETKA PORCJOWANA WP.
ŚLEDZIE W OLEJU / ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ – DO WYBORU 1 RODZAJ
SAŁATKA – DO WYBORU 2 RODZAJE
- JARZYNOWA,
- GRECKA,
- NA MISKIE SAŁAT Z KURCZAKIEM,
- BROKUŁOWAZ FETĄ,
- ZIEMNIACZANA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM,
- Z SELERA KONSERWOWEGO Z SZYNKĄ I ANANASEM,
- GYROS
NUGETSY Z KURCZAKA Z SOSEM 1000 WYSP
CENA 90,00 ZŁ / OSOBA
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 10 OSÓB.
POTRAWY GORĄCE DO PODGRZANIA PAKOWANE W JEDNORAZOWE NACZYNIA
ZIMNE PRZEKĄSKI W NACZYNIACH JEDNORAZOWYCH